coconut oil and fresh coconuts on old wooden table

GEBRUIK JIJ AL KOKOSOLIE?

5 REDENEN OM MEER KOKOSOLIE TE GEBRUIKEN.

Ons lichaam heeft vetten nodig. Veel mensen denken dat vetten uitsluitend dienen als brandstof, dit is onjuist. In werkelijkheid zijn vetten een zeer belangrijke bouwstof en zijn ze betrokken bij tal van fysiologische functies in het lichaam.

Kokosolie is 1 van de beste vetten.

1. Kokosolie werkt anti- bacterieel.
Kokosvet bestaat voor een groot deel uit laurinezuur. Dit vetzuur wordt in het lichaam omgezet in mono- laurine, het lichaam gebruikt mono- laurine om schadelijke bacteriƫn te bestrijden.

2. Kokosolie werkt anti- schimmel.
Kokosolie werkt zeer krachtig tegen ringworm, candida albicans en zwemmers exceem. Je kunt in deze gevallen kokosolie zowel inwendig als uitwendig gebruiken.

3. Kokosolie werkt anti-viraal.
Naast laurinezuur bevat kokosolie ook een stofje genaamd caprinezuur. Caprinezuur wat door het lichaam omgezet wordt in mono- caprinezuur, gaat de strijd aan met virussen zoals herpes.

4. Kokosolie stimuleert vetverlies.
Kokosolie stimuleert het metabolisme, stabiliseert de suikerspiegel en stimuleert het hormoon leptine, dit hormoon zorgt voor een verzadigd gevoel, waardoor je makkelijker van zoetigheden afblijft.

5. Kokosolie als dagcreme.
Kokosolie is zeer goed voor de huid, naast dat het de huid diep hydrateert, bevat het veel vitamine E. Vitamine E hersteld huid en haar. Ook verminderd kokosolie wallen onder de ogen.

Comment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *